O Fundacji

Szczecińska Fundacja Zdroje

Działamy na rzecz ochrony zdrowia. Staramy się nieść i organizować pomoc osobom chorym, samotnym i bezradnym (w ściśle określonym zakresie). Służymy pomocą we wszystkich obszarach dotyczących ciąży, porodu i połogu. Propagujemy porody naturalne. Roztaczamy ciepłą opieką zarówno panie zmagające się z porodem naturalnym, jak i panie rodzące przez Cięcie Cesarskie. Od czterech lat prowadzimy bezpłatne konferencje, podczas których poruszamy ważne tematy dotyczące zdrowia i funkcjonowania rodziny.

PORÓD Z FUNDACJĄ

Nasze położne pomogą przyszłym rodzicom przygotować się do przyjścia na świat ich potomka. W tej wyjątkowej chwili szczególnie kobieta powinna być otoczona właściwą opieką i zrozumieniem. My to gwarantujemy!

ZOSTAŃ WOLONTARIUSZEM

Chciałbyś zacząć aktywnie wspierać swoją lokalną społeczność, ale nie wiesz od czego zacząć? Przyjdź do nas, a dostarczymy Ci niezbędne informacje i zarazimy pozytywną energią. Wypełnij formularz i dołącz do działań fundacji!

WSPOMÓŻ FUNDACJĘ

Zapraszamy do zaznajomienia się z aktywnością fundacji. Wybór projektu bliskiego sercu darczyńcy gwarantuje wsparcie konkretnych działań oraz dostęp do sprawozdań. Prosimy o kontakt również osoby, które chcą wesprzeć nas w sposób inny niż finansowy.

OTRZYMUJ INFORMACJE

o działalności fundacji